Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii – PRO INVENT, Cluj-Napoca


In perioada 22-24 martie 2017 cercetatorii Adrian Zarnescu si Razvan Ungurelu au participat la Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii – PRO INVENT, Cluj-Napoca, cu scopul testarii prototipului platformei IoT din punct de vedere al interesului potentialilor clienti, precum si pentru o testare a gradului de inovare al solutiei noastre.

Un alt motiv al participarii a fost pentru a compara rezultatele obtinute de cercetatorii nostri in cadrul activitatii de dezvoltare experimentala din proiectul PRIAMM cu solutiile prezentate de alti participanti la acest Salon.

Razvan Ungurelu si Adrian Zarnescu au fost premiati cu Diploma de Excelenta si Medalia de Aur cu Mentiune Speciala pentru inventia SysAgria – Aparat combinat pentru Agricultura 4.0.

Aparatul transmite informatii complexe privind conditiile de dezvoltare ale culturilor ecologice, generand previziuni precise pentru tratamente, fertilizare, insamantare sau prevenirea bolilor plantelor. Totodata, se ocupa de administrarea eficienta a resurselor necesare.

De asemenea, alte institutii si asociatii de specialitate prezente la PRO INVENT au acordat celor 2 cercetatori multiple diplome si premii:

  • Diploma de Excelenta – Societatea Inventatorilor din Romania;
  • Premiu Special – Asociatia Romana pentru Tehnologie Alternativa – ARTA SIBIU;
  • Dipoma de Excelenta – Institutul National de Cercetare;
  • Diploma de Excelenta – Asociatia Corneliu Group.
Razvan Ungurelu si Adrian Zarnescu
SysAgria – Aparat combinat pentru Agricultura 4.0
Medalie Aur – PRO Invent 2017